Search This Blog

HOME


Friday, April 24, 2015

AHMAD NAUFAL TURNS 1

Sesungguhnya, MKMS ingin berkongsi kepada pembaca bahawa betapa bersyukurnya MKMS  kehadrat ilahi apabila dikurnikan cahaya mata pada tahun ke 5 usia perkhawinan MKMS  dgn suami. 

MKMS  cuba belajar dan akan terus belajar untuk menjadi ummi sebaik mungkin serta isteri yang baik kepada ANL serta suami.

Kali nie MKMS  nak share apa yang MKMS buat sendiri masa meraihkan hari jadi ANL. Semua MKMS buat sendiri  kecuali kek n cupcake..tempah je...hehehe

Tema: MINION IN THE HOUSE.


persiapan-persiapan yang dibuat oleh MKMS heheh..gigi untuk anak sorang nie...huhuhu..mana MKMS dapat ni semua? semua pic minion..MKMS ambil je dalam internet..banyak taip je minion party...mesti kelua semua... gula-gula minion tu MKMS cari dekat kawasan perumahan bukit rambai tu..ade keadai yang jual...dadih..MKMS buat jelah..senang sebenarye nak tempah je kat http://dilazfamily.blogspot.com/2015/04/biskut-timbang.html tapi masalah last minit dapat request dari husband..mmg tak dan r nak tempah..tp allahamdullilah hasil ye kurang manis sikit..tp habis..
inilah sebahagian dari makanan tuk para tetamu yang hadir untuk memeriahkan lagi suasana yang pihak MKMS n suami rancang.


 yang bawah nie pulak...MKMS nak kongsi sekitar majlis ANL turs 1 nie...terima kasih kepada semua adik-beradik, ipar duai, kengkawan n jiran-jiran yang sudi hadir. semoga AHMAD NAUFAL LUTFAN akan menjadi anak yang baik kepada kami semua...amin.
No comments: