Search This Blog

HOME


Wednesday, May 6, 2009

kekecewaan..huhuhhu

entahlah..gase kecewa sangat2 ari nie..first sikap penyelia aku yang tak ada ati n perasaan..aku pun dah malas nak cakap ape dah hal nie...second sikap kawan2....entahlah..rancang ye nak kelua ramai2 ari nie tuk enjoy...wat yang last.. coz ade antara kitaorang yang duk sarawak, kelantan, perak.. gat nak jumpa kelua makan2..tapi last minit..cancel...aku gase kecik ati sangat2 gan sikap diaorang...pening pale aku dibuatye diaorang...aku nie gan tesis entah kemana tapi still lagi ade ati nak kelua gan diaorang nak habiskan mase same2..tapi diaorang???????????aku pun tak paham...lepas2 petang tadi aku gan midah g kajang n kat komuter taya pasal jilid tesis sume tak nak wat dalam mase satu hari..huhuhu.nasib r midah ade..leh tolong aku..thanks midah.

tapi ape yg buat aku kembali bernafas ari nie bila bf aku kol kata dia akan amek aku ari sabtu...and datang balik kat ukm ari isnin untuk setelkan tesis..huhu terharu sangat bila bf aku take care hal2 nie..huhuhu.thanks b u r my sprit..
oleh kerana aku dah ade semangat..tibe2 je gase nak wat video nie tuk kawan2 aku..ape pun korang kawan terbaik bagi aku..thanks kat korang..

video